Akustiikkalevyt

Akustiikkalevyn tarkoitus on vaimentaa ääntä ja lyhentää tilan jälkikaikua. Ääntä vaimentavia akustiikkalevyjä on saatavana erilaisia ja eri paksuuksia. Paksuus ja rakenne vaikuttavat myös siihen, paljonko levy absorboi, eli vaimentaa ääntä. Käyttämieni levyjen absorbointiominaisuudet löydät tuotekohtaisista lisätiedoista.

Akustiikkalevyjen käyttökohteina ovat kaikki tilat, joissa halutaan varmistaa miellyttävä äänimaisema häiritsevää jälkikaikua poistamalla. Akustiikkalevyt voidaan asentaa joko seinä- tai kattoverhoukseksi. Levyt voidaan kiinnittää monin eri tavoin, kuten kiinnikkeillä, liimaamalla se suoraan pintaan tai ripustamalla ns. alaslasketuksi katoksi. Akustiikkaratkaisulla voidaan tilaan luoda myös miellyttäviä esteettisiä kokonaisuuksia.

Materiaalivaihtoehtoina tarjoamissani akustiikkalevyissä on tällä hetkellä polyesterihuopalevyt ja Konton pintaturpeesta valmistetut akustiikkalevyt. Levyjen ulkonäössä, lujuus- ja absorptio-ominaisuuksissa on eroja miksi tarjoan eri levyvaihtoehtoja.

Tarjoan akustoinnin tarvekartoitusta kohdekäyntinä akustiikkaratkaisujen toteuttamiseksi onnistuneesti. Kohdekäynnillä mittaan tilan jälkikaiunta-ajan ja tarkastellaan tilan käytön tuomia haasteita. Akustoinnin lisätarve voidaan laskea, kun tiedetään nykyinen jälkikaiunta-aika ja toivottu taso.

Konto

Konton pintaturpeesta valmistetut akustiikkalevyvaihtoehdot ja tarkemmat tekniset tiedot löydät alta. Toimitus tulee suoraan tehtaalta tehdashinnoin. Tarvittaessa konsultoin mielelläni suunnittelemiasi vaihtoehtoja.

Polyesterihuopa

Polyesterihuopalevyjen akustiikkalevyvaihtoehdot ja tarkemmat tekniset tiedot löydät alta.

Ecophon

Ecophonen laajasta akustiikkalevyvalikoimasta löytyy ratkaisuja monipuolisesti erilaisiin kohteisiin. Lisätietoja suoraan ecophonen sivuilta.