Olen suunnitellut joitain omia valaisinmalleja ja protokappaleet osasta on valmistumassa lähiaikoina. Valaisimien keskeinen ajatus on niiden akustoiva ominaisuus ja pehmeä valo. Alla olen havainnollistanut joitain valaisinajatuksiani, mutta voimme myös miettiä toteutusta sinun ideallesi tai muokata näitä kohteesi vaatimusten mukaisiksi.

RATAS, valaisin jossa pyöreän ledipaneelin ympärille kiinnitetään halutun levyisiä ja pituisia akustiikkalevysoiroja pystysuuntaan. Mallikappaleen valaisin muodostuu 26cm halkaisijaltaan olevan valaisimen ympärille. Valaisinta tulee kiertämään 12kpl 2cm akustiikkalevystä valmistetut 10cm x 100cm lamellit, joiden välistä valo siivilöityy. Valaisinta voidaan valmistaa halutun kokoisen led-paneelin ympärille eri mitoilla ja väreillä. Valaisin sopii etenkin korkeisiin tiloihin yksin tai ryhmittäin.

KIEKKO, valaisin jossa pyöreään akustiikkalevyyn on upotetusta led-paneeli. Valaisin voidaan asentaa suoraan kattoon tai ripustaa vaijerikiinnityksellä halutulle korkeudelle. Akustiikkalevyn taakse voidaan lisätä myös led- nauha tuomaan tilaan epäsuoraa valoa. Valaisimesta voidaan rakentaa ryhmä missä on useampi Kiekko-valaisin ja pyöreitä akustiikkalevyjä valaisimen sivuilla eri tasoissa.

HYRRÄ, valaisin jossa pyöreään akustiikkalevyyn on upotettu pyöreä led-paneeli kuten Kiekko valaisimessa. Yläpuolelle tulee yksi suurempi akustiikkalevy.

KARTIO, valaisin jossa kiekkovalaisimen päälle tulee pienellä välillä pienempiä tai suurempia pyöreitä akustiikkalevyjä. Kartiovalaisimet ripustetaan kattoon yksittäin tai tehdään ryhmä missä kartioita voi olla ylöspäin leveneviä tai kapenevia.