Konto-akustiikkalevyt

Konton akustiikkalevyillä on erinomainen äänen absorbointikyky. Konto-akustiikkatuotteet ovat pintaturpeesta valmistettuja luonnontuotteita joiden pintakuviointi on kauniin yksilöllinen. Akustointilevyt ovat kevyitä, ja ne on helppo kiinnittää useilla tavoilla seinälle, kattoon tai ripustaa leijuviksi elementeiksi. Levyistä voidaan työstää haluttuja mittoja ja muotoja. Konton akustiikkalevyt luo monipuolisia ja uusia mahdollisuuksia sisustuksellisesti.

Testatulla luonnon materiaalilla saat turvallisen ja terveellisen akustoinnin kotiin, toimistoon, päiväkotiin tai muuhun haluamaasi paikkaan. Tuotteen turvallisuus on todistettu Työterveyslaitoksen testeillä. Materiaali sietää erinomaisesti myös kosteutta, ja se on homehtumaton. Levyillä on M1 luokan päästöluokitus. Tuotteen voi kierrättää energiajätteenä käytön jälkeen.

Miljoonat sävyt

Konto-akustiikkatuotteet käsitellään M1-luokitellulla maalilla. Vakioväreinä on tarjolla valkoinen, harmaa, musta punainen ja turkoosi. Levyjä saa sävytettyinä kaikkiin värikartan sävyihin. Väri kuin väri kuitenkin murtuu Kontolla, joten täysin värimallikorttia tai seinän sävyä vastaavaa on mahdotonta saavuttaa. Myös eri erien sävyissä saattaa esiintyä pientä värivaihtelua. Levyissä käytettävät maalit ovat kiiltoasteeltaan mattapintaisia, kun monesti sisämaaleissa on enemmän kiiltoa.

Kuvia ja muotoja

Konto muuttuu akustoivaksi tauluksi, kun siihen tulostetaan valokuva. Samalla tekniikalla voi tulostaa pientäkin tekstiä. Vesileikkaustekniikalla levystä voidaan työstää haluttuja muotoja, kirjaimia tai yrityksen logo.

Tuo taide ja muodot tilaan, kysy tarjousta!

Luonnollinen hiljaisuus

Konto-akustiikkatuotteet luovat luonnollisen hiljaisuuden erilaisiin tiloihin. Ne tuovat palasen luontoa poistamaan sisätilojen kaikua, ja lisäävät viihtyisyyttä turvallisella ja miellyttävän pehmeällä tavalla.

Kauttamme saat halutessasi myös akustiikkasuunnittelun ja asennuspalvelun.

Akustiikkalevyn ominaisuudet

  • Standardimitat 59,4×59,4 ja 119,4×59,4 cm. Kokoja saatavissa 120×240 cm asti.
  • Standardipaksuudet 20, 30, 40 ja 50 mm.
  • Saatavissa myös muotoiltuja levyjä.
  • Äänen absorptioluokka A (EN ISO 354 & EN ISO 11654).
  • M1-luokitus
  • Paloluokitus (EN 13501-1:2018) : B
  • Lämmönjohtavuus 0,037 W/mK (standardi EVS-EN 12667)
  • Kiinnitys alakattojärjestelmällä, listoilla, ruuveilla, liimalla tai sopivalla kaksipuolisella rakennusteipillä kattoon tai seinään.
  • Koska tuote on tehty luonnonkuiduista, levyssä voi esiintyä vaihtelua liittyen väriin tai pinnan tasaisuuteen. Eri aikoina maalatuissa sarjoissa voi esiintyä myös värisävyeroja.

Lue lisää akustoinnista